PVC Quadro Kanali

Profil d.o.o. PVC quadro kanali
Profil d.o.o. PVC quadro kanali - PDF

Smo proizvajalci PVC Quadro kanalov - N.I.K. (nadometni instalacijki kanali). Narejeni so iz trdega PVC-ja, so negorljivi in imajo CE standard. Dimenzije so: mini kanali od 10x10 do 60x40, montažni in klima kanali 80x60 in 110x60, parapetni kanal 100x60, kotni kanal 30x20 in samolepilni kanali. Standarna dolžina je 2 m, v beli in rjavi barvi.

Quadro kanali za ožičenje se odlikujejo po estetskem videzu, enostavni montaži in funkcionalnosti. Omogočajo dober pregled nad položeno instalacijo in hiter poseg v primeru okvare, zamenjave vodnikov ali pri razširitvenih delih. Namenjena so za nadometne in naknadne električne, telekomunikacijske, signalne in druge instalacije v stanovanjih, pisarnah, delavnicah, servisih, industrijskih objektih, hotelih, šolah, bolnišnicah, garažah, kleteh, pri montaži alarmnih naprav, satelitskih anten, strojev, računalnikov itd.

Quadro kanali za ožičenje so izdelani iz trdega PVC-ja ter so odporni proti kemikalijam. Imajo tudi zadovoljivo mehansko in temperaturno odpornost. Sestavljeni so iz spodnjega dela, v katerem so nameščeni vodniki, in zgornjega dela ki služi kot pokrov. Pokrov nataknemo ali snamemo ročno, brez orodja. Standardna dolžina Quadro kanalov je 2m. Vse dimenzije so na zalogi v beli in temno rjavi barvi.

Več informacij lahko najdete v priloženi pdf datoteki...