Profil d.o.o.

Podjetje s tradicijo – izdelava in prodaja pvc profilov, pvc ograjnih sitemov, nadometno instalacijskih kanalov - N.I.K. in opornikov za vrtnine.
Ponudba01 429 3000

PVC ograje

Prednost PVC ograjnega sistema se kaže v vzdrževanju, saj se izognemo problemom kot so: rjavenje, trohnenje, vpijanje vlage, periodično obnavljanje z barvo…
Ograja se sestoji iz nosilne kovinske konstrukcije (ta je lahko oblečena tudi v plastiko) in PVC letev. Ograje so namenjene za vrtove, terase, balkone… Letve so lahko poljubne dolžine, različnih dimenzij in barv. Garancija na RAL-barvne lestvice je 3 leta.

120/20: Letev je široka 12 cm, debela 2 c.
Izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z osmimi prekati. Na voljo je v beli in rjavo rdeči barvi, ali pa v barvi RAL lestvice, z ravnim ali polkrožnim zaključkom. Letve so lahko poljubne dolžine.

90/12: Letev je široka 9 cm, debela 1,2 cm.
Izdelana je iz trdega PVC-ja, ojačana z štirimi prekati. Na voljo je v beli in rjavo-rdeči barvi, ali pa v barvi RAL lestvice, z ravnim ali polkrožnim zaključkom. Letve so lahko poljubne dolžine.

45/30: letev je široka 4,5 cm, debela 3 cm.
Izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z dvema prekatoma. Na voljo je beli barvi, ter v barvi RAL lestvice, z ravnim ali piramidnim zaključkom. Letev je namenjena tudi za fasadni sistem, katera nadomesti lesene fasadne obloge.
Več informacij lahko najdete v priloženi pdf datoteki…

Profil d.o.o.

Veliki štradon 9a
1000 Ljubljana, Slovenija