Profil d.o.o.

Podjetje s tradicijo – izdelava in prodaja pvc profilov, pvc ograjnih sitemov, nadometno instalacijskih kanalov - N.I.K. in opornikov za vrtnine.
Pošljite povpraševanje01 429 3000

O NAS

Podjetje s tradicijo – izdelava in prodaja pvc profilov, pvc ograjnih sistemov, nadometno instalacijskih kanalov – N.I.K. in opornikov za vrtnine.

Zgodovina podjetja Profil d.o.o.
Zgodba o uspehu podjetja Profil d.o.o. se je začela leta 1936 v Grosuplju, kjer je ded Ivan Skubic tkal drvonitke. Razvoj je terjal nove surovine in nov videz izdelkov. Tako je na ročnih statvah začel tkati žamet, pozneje zavese rolo in tako imenovane venecijanke (lesene žaluzije), leta 1938 pa še lesene rolete eslinger.

Z dodatnim parom pridnih rok in željo po posodobitvi proizvodnje je leta 1959 v delavnico prišel Ivanov sin Janez Skubic. S prvim strojem za plastiko (PVC) je začel izdelovati nove izdelke: plastične PVC rolete in mini PVC rolete. Pozneje se je na trgu uveljavil z novo blagovno znamko karnis Irena.

Tradicijo uspešne družinske delavnice zdaj nadaljuje že tretja generacija, ki je leta 1990 ustanovila podjetje Profil d.o.o. Najpomembnejši izdelki novega podjetja so plastični profili, nadometno instalacijksi kanali – N.I.K:, pod imenim Quadro kanal, plastične letve za ograje in oporniki za vrtnine. Sodobna tehnologija omogoča natančno, kakovostno in hitro izdelavo plastičnih elementov, z njo pa tudi izpolnjujejo potrebe in želje vsake posamezne stranke. Naši PVC profili so kakovostno izdelani.

Profil d.o.o.

Veliki štradon 9a
1000 Ljubljana, Slovenija