Profil d.o.o.

Podjetje s tradicijo – izdelava in prodaja pvc profilov, pvc ograjnih sitemov, nadometno instalacijskih kanalov - N.I.K. in opornikov za vrtnine.
Ponudba01 429 3000

PVC Quadro Kanali

PVC Quadro Kanali
PVC Quadro Kanali

Smo proizvajalci PVC Quadro kanalov – N.I.K. (nadometni instalacijki kanali). Narejeni so iz trdega PVC-ja, so negorljivi in imajo CE standard. Dimenzije so: mini kanali od 10×10 do 60×40, montažni in klima kanali 80×60 in 110×60, parapetni kanal 100×60, kotni kanal 30×20, pohodni kanal 75×16 in samolepilni kanali. Standarna dolžina je 2 m, v beli in rjavi barvi.

Quadro kanali – N.I.K.  za ožičenje se odlikujejo po estetskem videzu, enostavni montaži in funkcionalnosti. Omogočajo dober pregled nad položeno instalacijo in hiter poseg v primeru okvare, zamenjave vodnikov ali pri razširitvenih delih. Namenjena so za nadometne in naknadne električne, telekomunikacijske, signalne in druge instalacije v stanovanjih, pisarnah, delavnicah, servisih, industrijskih objektih, hotelih, šolah, bolnišnicah, garažah, kleteh, pri montaži alarmnih naprav, satelitskih anten, strojev, računalnikov itd.

Quadro kanali – N.I.K.  za ožičenje so izdelani iz trdega PVC-ja ter so odporni proti kemikalijam. Imajo tudi zadovoljivo mehansko in temperaturno odpornost. Sestavljeni so iz spodnjega dela, v katerem so nameščeni vodniki, in zgornjega dela ki služi kot pokrov. Pokrov nataknemo ali snamemo ročno, brez orodja. Standardna dolžina Quadro kanalov je 2m. Vse dimenzije so na zalogi v beli in rjavi barvi.

Več informacij lahko najdete v priloženi pdf datoteki…

Profil d.o.o.

Veliki štradon 9a
1000 Ljubljana, Slovenija