Profil d.o.o.

Podjetje s tradicijo – izdelava in prodaja pvc profilov, pvc ograjnih sitemov, nadometno instalacijskih kanalov - N.I.K. in opornikov za vrtnine.
Pošljite povpraševanje01 429 3000

PVC Quadro Kanali

PVC Quadro Kanali
PVC Quadro Kanali

Smo proizvajalci PVC Quadro kanalov – N.I.K. (nadometni inštalacijski kanali). Narejeni so iz trdega PVC-ja, so negorljivi in imajo CE standard.

Dimenzije so:
– mini kanali od 10×10 do 60×40,
– montažni in klima kanali 80×60 in 110×60,
– parapetni kanal 100×60,
– kotni kanal 30×20,
– pohodni kanal 75×16 in
– samolepilni kanali.

Standardna dolžina je 2 m, v beli in rjavi barvi, razen kanala 17×10, 80×60, 110×60 in 100×60 ne proizvajamo v rjavi barvi.

Quadro kanali – N.I.K. za ožičenje se odlikujejo po estetskem videzu, enostavni montaži in funkcionalnosti. Omogočajo dober pregled nad položeno instalacijo in hiter poseg v primeru okvare, zamenjave vodnikov ali pri razširitvenih delih. Namenjena so za nadometne in naknadne električne, telekomunikacijske, signalne in druge instalacije v stanovanjih, pisarnah, delavnicah, servisih, industrijskih objektih, hotelih, šolah, bolnišnicah, garažah, kleteh, pri montaži alarmnih naprav, satelitskih anten, strojev, računalnikov itd.

Quadro kanali – N.I.K.  za ožičenje so izdelani iz trdega PVC-ja ter so odporni proti kemikalijam. Imajo tudi zadovoljivo mehansko in temperaturno odpornost. Sestavljeni so iz spodnjega dela, v katerem so nameščeni vodniki, in zgornjega dela ki služi kot pokrov. Pokrov nataknemo ali snamemo ročno, brez orodja. Standardna dolžina Quadro kanalov je 2m. Vse dimenzije so na zalogi v beli in rjavi barvi.

Več informacij najdete v spodnji tabeli ali priloženi pdf datoteki.

 

Quadro mini kanal

PVC Quadro Kanali

Montažni kanal

PVC Quadro Kanali

Parapetni kanal

PVC Quadro Kanali

Kotni kanal

PVC Quadro Kanali

Samolepilni kanal

PVC Quadro Kanali

Profil d.o.o.

Veliki štradon 9a
1000 Ljubljana, Slovenija